За нас

Фирма „Лефо” ЕООД е изцяло българска компания, стартирана  в 1990 г. Вече 18 години успешно устояваме нашите позиции на българския пазар на стоки и услуги.
За тези 18 години екипът на фирмата е дал всичко от себе си нашата „рожба” да отрасне с традиции, морал и оптимална функционалност.

 • История
  „Лефо” EООД започна производствена дейност главно на щори през 1991 година. След изкарано кратко, но успешно обучение при колега ние започнахме самостоятелен бизнес. Последва постепенен набор на кадри.
 • Цели
  Фирмата е нашата територия в която ние изявяваме собствена визия за модел на човешки отношения . Основната цел в работата ни е да предлагаме на клиентите си не само качествени продукти и услуги, но и човешко отношение. Точно за това комуникацията между клиента и нас е от основно значение. Това е пътят към това клиента да остане доволен и да ни потърси отново.
  Ние вярваме, че всеки клиент е индивидуален и уникален и трябва да му бъде предоставен индивидуален и уникален продукт.
 • Постижения
  Фирма “Лефо” ЕООД бе първата българска компания, която изработи първата българска машина за рязане и огъване на ламели за алуминиеви хоризонтални щори. След тази машина фирмата продължи с разработката и направата на други машини и оборудване необходими в производството. Наред с производствената дейност фирмата дава възможност на кадрите си да проявят своя потенциал, да станат добри специалисти и да продължат по собствен път прилагайки нашия стил и модел на работа.
 • Продукти
  Сърцевината на продуктите, които „Лефо” ЕООД предлага не са стоките, а отношението към клиентите ни. В сферата на нашия бизнес се разчита повече на лоялните клиенти от колкото на нови такива. Доволния клиент се връща отново най-малко още веднъж, както и ни препоръчва на най-малко един негов познат Ето защо за нас е важна комуникацията с клиента. Друг елемент на крайния действителен продукт са суровините, които влагаме.
 • Ресурси
  Фирмата разполага с модерни машини и оборудване. Цеховете и складовете за дограма и щори са разположени на площ от 25 декара. Производствената ни база се намира до град Дряново, в самия център на България.
  Главният офис на фирмата се намира в град София, на булевард Витоша 111. Така ние се намираме на удобно и лесно достъпно място за нашите клиенти и дистрибутори. Това е преимущество на компанията, защото София е главна търговска зона в България. Централните складове на големите фирми вносители на материали са в непосредствена близост до нас.Така нашите ресурси са лесно мобилни и достъпни по всяко време.
Повече информация за предлаганите от нас продукти, можете да разгледате в страница ПРОДУКТИ.